Taksivenepalvelut

Otto- ja jättölaiturimme ovat Helsingissä Kauppatori, Kruunuhaka tai Hakaniemi. Lähtö- ja paluusatamat ovat sovittavissa myös asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuljetamme pienet ja isot ryhmät yhdellä tai useammalla aluksella. Taksiveneemme ovat vesillä koko sulavesikauden huhtikuun alusta jouluun saakka. Kaikissa aluksissa on sisätilan lämmitin koleiden ilmojen varalta.

Olipa tarpeesi hääparin kuljetus tai isomman ryhmän kuljetus, meillä homma hoituu edullisesti ja ammattitaidolla. Voimme kuljettaa yhtäaikaisesti enintään noin 60 henkilöä.

Pyydä tarjous tästä!

Taksipalveluiden hinnat ovat seuraavat:

M/s Cardinal II (1-30 henk.)

Hinta alk. 220 €/h

Odotustunnit 85 €/h.

M/s Falken (1-24 henk.)

Hinta alk. 240 €/h

Odotustunnit 85 €/h.


M/s Isabella (1-12 henk.)

Hinta alk. 260 €/h

Odotustunnit 85 €/h.

HUOM! Ei erillistä merimailiveloitusta.

Yhden tunnin kuljetus + 50 %. Ottolaituriimme siirtymiseen käytettävästä ajasta, kuten myös paluumatkasta kotilaituriin, veloitamme normaalin tuntitaksan mukaisen hinnan ellei toisin sovita. Pyhä- ja sunnutaihinnat sekä yökuljetukset tarjousten mukaan. Pyydä tarjous matkallesi tästä!

Yritys- ja yhteisöasiakkaille hintoihin lisätään arvonlisäveroa 10 %. Yksityishenkilöiden laskutuksessa arvonlisävero sisältyy hintaan.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä laskutus (yritykset).

Lisätiedot ja varaukset: 0500 102 111 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.