Tilausristeilyt Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella pienille ryhmille! Isommille ryhmille (yli 20 hlö) pyydä tarjous tästä -> www.suomensaaristokuljetus.fi

Alla on esimerkkejä täyden palvelun ristelypaketeista. Huomioithan, että henkilökohtainen lisämaksu lisätään risteilyn hintaan vain, jos päätätte valita menuun tarjoomastamme.

Tilausristeilyt sopivat enintään 15-20 hengen ryhmille. Ruokaristeilyillä minimilaskutus aina 12 henkilön mukaan.

Alkoholijuomat voitte tuoda itse tai voimme tilata ne puolestanne Alkon yrityspalvelusta laivalle tuotuna (vain yritykset).

Esimerkkejä risteilypaketeista (hinnat alkaen):

1. Kokousristeily - 4 tuntia, hinta alk. 720 € + 18 €/henkilö

Lähtö/paluu: Kauppatori, Kruunuhaka tai Hakaniemi

Kolmen tunnin aikana risteillään Helsingin lähivesillä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja nautitaan maittava lohi- tai lihakeitto saaristolaisleivän kera.

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, keitto, leipä ja levite, alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao ja pikkuleivät. Myös omat ruuat ja juomat sallittu.

2. Päiväristeily - 5 tuntia, hinta alk. 900 € + 26 €/henkilö

Lähtö/paluu: Kauppatori, Kruunuhaka tai Hakaniemi

Viiden tunnin aikana risteillään pääkaupunkiseudun saaristossa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Risteilyn aikana tarjoillaan lämmin lohi- tai lihakeitto, leivä, levite, hedelmät, välipalaleivät ja leivos.

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, ylläkuvattu ateriamix, kahvi/tee/kaakao ja kahvileivät. Myös omat ruuat ja juomat sallittu.

3. Illanvietto saaristossa - 4 tuntia, hinta alk. 720 € + 18 €/henkilö

Lähtö/paluu: Kauppatori, Kruunuhaka tai Hakaniemi

Ihana ilta saaristossa! Loistava tapa aloittaa illanvietto. Tasokkaasti ja tyylillä. Mahtava ilta!

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, keitto, leipä ja levite, alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao ja pikkuleivät. Myös omat ruuat ja juomat sallittu.

4. Virkistäytymispäivä - 6 tuntia, hinta alk. 1 080 € + 36 €/henkilö

Lähtö/paluu: Kauppatori, Kruunuhaka tai Hakaniemi

Suuntaamme aluksen nokan kohti Kaunissaarta ja saaren ainutlaatuista luontoa. Tutustumme saareen kiertämällä opastetun luontopolun. Luontoretken päätteeksi grillaamme nuotiolla maukasta makkaraa, lihaa, kanaa ja vihanneksia, nautimme tuoreen salaatin ja leipää hyvän juoman kera TAI vaihtoehtoisesti nautimme maittavan Saaristolaispöydän. Kotisatamaan palaamme kiertelemällä Porvoon ja Sipoon saaristoa.

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, ruokailu (grillattu makkara, liha, kana ja vihannekset sekä salaatti, leipä ja levite), alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao, välipalaleivät ja pikkuleivät. Myös omat ruuat ja juomat sallittu.

5. Polttarit - 3-24 tuntia, hinta alk. 540 - 2500 €

Lähtö/paluu: Kauppatori, Kruunuhaka tai asiakkaan valitsema satama.

Polttarit, ikimuistoinen tapahtuma, josta ehkä kuitenkaan ihan kaikkea ei haluta muistaa. Erikoistoiveet huomioidaan, erikoisemmatkin. Sauna järjestyy saaresta. Omat juomat ja ruuat sallittu tai vaihtoehtoisesti tilausmenuu.

Hintaan sisältyvät risteilystä aiheuvat kustannukset kokonaisuudessaan.

6. Tilausristeily - 2 - 24 tuntia, pyydä tarjous!

Tee saaristolaismakkara mieleiseksesi! Voit tilata meidän milloin vain ja mihin vain ja niin pitkäksi aikaa kuin tahdot. Ruokailut ja juomatarjoilun suunnittelemme yhdessä. Aluksella on hyvät tilat niin ulkona kuin sisälläkin suurimmalle sallitulle henkilömäärälle. Puulämmitteinen sauna kruunaa risteilykokemuksen. M/s Havandalla voi suorittaa myös yön yli risteilyjä pienille ryhmille tasokkaasti. Aluksella voi yöpyä enintään 10 henkilöä. Aluksessa on myös suihku yöpyville asiakkaille.

Risteilypalvelutilaus ei sisällä juoma- tai ruokakattausta. Kahvi/tee ja/tai virvokkeet on tilattava etukäteen laivalle. Saunatilaus myös ennen risteilyn alkua.

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa risteilypalveluista 10 % ja ravintopalveluista 14 %.  

Lisätiedot ja varaukset: 0500 102 111 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Pyydä tarjous tilaisuudellesi tästä!